Livestreamingpaket på plats inför Joel Granfors GB3-säsong

Granfors-005

  • Alla 24 race sänds LIVE och utan kostnad
  • Direktsändningar på flera plattformar, inklusive www.joelgranfors.com


Arrangörerna av det brittiska formelbilsmästerskapet GB3 har presenterat ett omfattande och förbättrat streamingpaket inför 2022 års säsong, där samtliga 24 race kommer att sändas LIVE och utan kostnad.

Det utökade mediapaketet sammanfaller med Joel Granfors debutsäsong i serien – tidigare känd som brittiska Formel 3 – och innebär att alla fans och supportrar, i Sverige och resten av världen, kan ta del av varje sekund av varje race i realtid. 

Loppen kommer att streamas på YouTube, Facebook, mästerskapets officiella hemsida www.gb-3.net, samt på Granfors egen site www.joelgranfors.com. Sändningarna kommer även att inkludera mer ingående analyser än någonsin förut, med särskilda fördjupande inslag inför och efter varje race. 

Vid sidan av livestreamingtjänsten kommer även ett entimmeslångt highlightsprogram att sändas på brittiska Sky Sports F1 veckan efter varje deltävling. 

– Det är verkligen grymt att mästerskapet kan presentera ett så här omfattande streamingpaket inför årets säsong, kommenterar Joel Granfors. Det kommer göra livet mycket enklare för alla som vill följa oss under året, och det är ytterligare ett tecken på hur professionellt och intensivt det jobbas med GB3 som plattform just nu. Jag ser fram emot premiären och hoppas att så många som möjligt kollar in oss! 

GB3-säsongen inleds på Oulton Park den 16-18 april.