Thruxton – lördag: pallen på första försöket!

Granfors-01

Joel fick en smakstart på den internationella formelbilskarriären när han direkt tog sig upp på pallen i säsongens första race för brittiska Formel 4.

Joel slutade tvåa i det första racet för året på Thruxton Circuit, från tionde plats på gridden efter ett chansartat kval i regn.

Loppet kördes i upptorkande förhållanden och Joel, skodd med slicks på sin Fortec-bil, avancerade hela vägen till pallen bakom teamkollegan James Hedley.


RESULTAT – Race 1

Fantastiskt att vara på pallen i mitt första race i brittiska F4! Det var ett svårt lopp på upptorkande bana, men vi gjorde rätt val som startade på slicks. Jag kunde ta mig fram genom fältet och vid ett tillfälle körde jag om fem bilar på en gång – det var ett riktigt roligt race. Jag var nära att komma ikapp James (Hedley) på sista varvet, men jag hade behövt något varv till. Hur som helst, jag är jättenöjd med resultatet och ser fram emot morgondagen.